bara så att ni vet,


Här var det kalas igen

Lördagkvällen spenderades hjärtligt hos den nyblivna 16 åringen Elise. Ännu en sån där kväll man verkligen vill lägga på minnet. Jag kan inte tala för de andra men jag hade hur kul som helst.


Där har vi i stort sett alla flickorna som var med och firade (minus Lotten),


Hår så det räcker och blir över,


Lekar lektes,


Här i Mariestad har vi många pizzerior, livsviktig föda det där,


Där i mitten har vi födelsedagsbarnet, 
 


Erica och Carolina,





Jag och mina sälar,


Bada badkar,


Vad vore det för en usel fest om den inte skulle avslutats med partyfesen?

Här har ni tre bilder som i stora drag beskriver matfestivalen






Regn.


Människor (däribland större delen av mina favoritmänniskor i världen) och lotterivinster.


Och lite mer vinster. Ännu en sån där lokal festival där lite B-artister uppträdde, men det är ju ett tillfälle att komma bort från det vanliga. Så vi for dit, ett glatt gäng. Kort och gott så var det skoj, trots väder och dåliga kläder, och trots missade bussar.
Dock måste jag säga att det inte var vi som missade bussen, det var bussen som missade oss!


I do not wish to continue this way.





Jag är söt faktiskt. Lottas skjorta hjälpte lite också, men det låtsas vi inte om.
Undra när skolan kommer kicka igång på riktigt. För såhär kommer det väl inte alltid vara? Sovmorgon i stort sett varje dag, sluta extra tidigt, inte göra någonting annat än att skriva ner sitt namn på några papper och skratta åt klasskompisarna på lektionerna. Nej, den första veckan har vi haft riktiga glidardagar. Snart kommer vi dränkas i Hitler, hypotenusor, grammatik och pi.
Efter plugget kände jag mig hurtig nog att springa ett varv i spåret, och sen trippade jag över till grannflickan som alltid piggar upp mig.

mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta





Inte för att jag är ett fan av gamla bilder, men jag satt just och grubblade lite över den planerade resan till Göteborg i September. Jag är bergsäker på att den dagen kommer hamna på listan med mitt livs största Halleluja moments! Kan ni förstå hur ballt det kommer kännas att se Håkis live i sitt älskade Göteborg? Nej, antagligen inte, för det kan inte ens jag. Nu kom jag ifrån ämnet, hur som hellst så ledde det till en hel del flashbacks från den där kvällen. Halleluja!

Update, nu är man ett sött sms från ett varmare land rikare. Och jag måste sluta säga 'Håkis'.

Sunday.



Helgen är redan slut. Nu rullar färden mot morfar. Önska mig lycka till med släkten, tjohej.

kill a cat for coldplay




Just nu sitter jag och deppar lite.
Varför varför varför varför varför varför har ingen köpt Coldplay biljett till mig? Eller snarare, varför har inte jag köpt biljett till mig själv? Svaret på frågan har jag inte. Dock hade jag gett, eller gjort vad som hellst får att vara där imorgon. Jag skulle kunna mörda en kattunge för att få stå där och sjunga med i varenda låt, ja, en liten söt och oskyldig kattunge. Jag skulle kunna vara hur brutal som helst.
Men tur i oturen så är det ingen som erbjudit mig en biljett i utbyte mot ett kattmord, så jag får väl sitta kvar här och tjura.

Men jag är ju en snäll tjej, så jag tänkte visa två bilder från Elises nya lägenhet, väldigt mysigt måste jag säga.


nana


Jag gillade verkligen min skola, det var liksom rätt mysigt att alla samlades utomhus på morgonen, även om det hade med smittorisk att göra. Där stod rektorn och berättade om hur vi skulle hosta i armväcken och inte i händerna.
Imorgon ska jag checka in alla i den nya klassen. Något sådant hanns inte med idag, jag var alldeles för upptagen att be till Gud, eller någon annan ovanstående maktkälla, att placera mig och Lotta i samma klass.
Men den anonyma maktkällan ville tydligen inte som jag ville. Så efter mycket krångel, panik, illamående, nästan en liten tår, och till sist ren och skär lättnad stod där två glada samhällsvetare i klass SP1A.

Varför så butter Gunhild?





Dagen till ära, dagen då vi börjat gymnasiet, slutade vi tidigt så stegen styrde oss till ett fik där vi käkade vad mina kräsna vänner tyckte var halvtaskiga chokladbollar. Och nej, jag tänker aldrig aldrig aldrig kalla dem för negerbollar.
Två nya ansikten dök upp också, så typiskt Sandra att ragga upp nya kompisar redan första dagen, det uppskattas. Jag ska tamig sjuttan också hitta färskingar! Historian om det krångliga klassbytet tar jag senare. Ha det fint så länge




Att framhäva sin inre skönhet






Hur i hela helvete klarar folk av att gå upp så här tidigt? Jag höll på att dö av chock när jag vaknade imorse, och klockan var ändå bara nio. Från och med imorgon måste jag ju dra mig upp ur sängen redan halv sju! Solen har säkert inte ens gått up vid den tiden!
Så idag är det sista dagen av sommarlovet, jag längtar faktiskt lite efter gymnasiet. Vet inte riktigt varför, men det känns som om det kommer bli en av de bättre perioderna i livet.

Och med det sagt säger jag god natt





Det är någonting knasigt över de här bilderna. Därför gillar jag dem så starkt. Ni har säkerligen sett dem förut, men det får ni stå ut med. Som sagt i tidigare inlägg, det ser mörkt ut på foto-fronten just nu. Men imorgon ska det bli andra bullar! Då blir det en efterlängtad tjejdag med två av favorit flickorna. Sov så bäst,

Någon gång i juli



Ganska tråkigt här för tillfället, jag som lovade mig själv att vara kreativ och allt det där. Jag får väl fortsätta inbilla mig att bloggen blir lite mer spännande när min nya kamera har kommit. Vilket den inte verkar göra på ett tag.
Men jag kan ju uttrycka mig verbalt så länge. Igår ryckte jag rumpan från stolen och pallrade mig iväg till min vän Sandras första innebandymatch för säsongen. Yes, ni hör ju hur det låter, jag tror, jag vet inte, men jag tror att hon är rätt så jävla duktig. Det är vad jag hört av andra i alla fall. Själv borde jag inte ha någon åsikt när det gäller sport och sånt där, men jag tycker att hon är bäst!

För övrigt ska jag berätta att det här sommarlovet har nog varit det mins överskattade i hela mitt liv.

still no butterflies

Hur många dagar är det kvar nu? Sju? Fem? Fyra?!
Fyra dagar kvar, sen är sommarlovet slut. Nej, nu är jag tråkig. Vem orkar lyssna på sånt där tjat, det får jag nog av när jag läser alla andra bloggar. Jag tänker se det från ett nytt perspektiv. Skolan börjar på torsdag, och jag tycker att det ska bli rätt spännande. Byta miljö för en gångs skull, nya områden och nya människor att lära känna. En stor del av mig längtar. Första året på gymnasiet. Samhällslinjen. Jag och vännen Lotta. Det kommer att bli hur bra som hellst.
Nej, nu får det bli ett slut på nattfilosoferandet, imorgon är en dag jag ser fram emot.



 

and all the roads we have to walk are winding





I said maybe. Maybe.


Du, min ögonsten.





Klockan är 02.25. Syrehalten i mitt rum är nog så låg som den kan bli, och luften känns fortfarande fylld med ett tjockt lager Håkan Hellström. Huset är så tyst att jag kan höra hjärtat pumpa ut blod i kroppen. Så här harmonisk känner jag mig bara vid sällsynta tillfällen. Så jag ska nog stanna uppe ett tag till.
Bilderna är från idag.

Västkusten Del 2

De sista bilderna från kusten.






















Jag är inte gjort för dessa dar och dessa dar är inte gjorda för mig



Blogg listad på Bloggtoppen.se

Eftersom den femsiffriga sommarjobbs lönen äntligen infann sig på mitt bankkonto igårkväll när jag kikade efter så firade jag med med en tur till stan. Där blev det en del inhandlat som säkerligen inte är så intressant, jag ska dock berätta om plaggen så fort jag får dem på bild. Hur som hellst, väl i affärerna fick jag ett par komplimanger för mina kläder så jag tänkte att det kanske är värt en bild på bloggen. Se så skoj man kan ha med en sax och ett par jeans.

Västkusten Del 1



Sverige. Smögen. Sensommar. Semester. Sol.
För en tid sedan åkte jag iväg till västkusten, till havet. Det var ovanligt fint väder, och vart jag än vände mig fann jag nya saker att beundra. Ja, ibland, högst o-ofta, så har jag lite tur.






















bloglovin

ny blogg

Jag hade tänkt sluta blogga. Jag raderade min gamla och tänkte för mig själv att nu ska jag vara oberoende. Men det gick inte så bra, otroligt nog saknade jag det, varje dag, flera gånger om dagen. Så jag sa att jag får väl starta en ny. Men då ska det vara en sjuhelvetes bra blogg.

RSS 2.0