När vi dör sådär vackert.



Sista bilden? Fråga inte. Annars har jag mest spenderat dagen med att totalt kugga på ett prov, sola, äta jordgubbar och spendera kvalitetstid med Erica. Imorgon ska jag jobba från två till åtta, och på något magiskt vis ska jag infinna mig på ett möte med tidningen klockan halv sex.

Jag behöver en sån där timetraveler från H.P. Någon som vet var man kan införskaffa sig sådana?

Mår fortfarande dåligt.










Har aldrig mått såhär dåligt ett helt dygn efter en "utekväll". Jag visste det. Det blir alltid fel om dagen är för perfekt innan..

Sånt vi gör om rasterna nu för tiden.






Sara har tagit bilden.

Fan jag glömde läxan.



EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM FÖR EN ÄR KROSSAD, EN ÄR DIN.


Tjena alla monsterdiggare! Min dag har varit utusel, så jag tog igen det med en gullig liten photoshoot och en dos skratt. Jag är så bra på att underhålla mig själv, jag rekommenderar att göra detta! Nu ska jag chockera och gå till sängs klockan halv tio. Eller snarare kasta mig i min säng (läs: mitt sjörövarhav) och dö fram till gryningen.
Och imorgon skall jag återuppstå, och jag skall återuppstå storartat.


Bonnabrännabrudarna.


Lördagskväll.
I helgen jobbade jag årets två första pass. Därav frånvaron här, vilket jag vet inte gör er så mycket ändå. Imorgon ska jag jobba ännu mer och gå miste om ännu mer fritid, för ja, det är i stort sett det man tänker på mest när man säljer jordgubbar. Ibland är det ju roligt också. Men bara ibland.

När vi hängde på ett tak en sommarkväll.













Emmas bild.






Från och med du.

Åh Oskar jag skall lyssna på dig hela sommaren♥


Regn och sånt.


Vi klarade det ! ... typ.


Franska nationella är över och vi klarade det! Jag är hur stolt som helst. Om man bortser från ett litet icke godkänt, ja vi bortser från det. Vem tusan ska jag skratta åt mina franska betyg med när du drar till USA? Det är nog nästan bäst att du stannar i Sverige istället eller hur?

Rock'n'roll blåa ögon.



Den här bruttan ska spendera midsommarafton i Smögen med Erica. Hur bra låter inte det om jag får fråga? Det är fortfarande sommar, skolan är underbart slapp och Mariestads hamn har aldrig varit vackrare.  

Bye Bieber.

JAG UNDERKÄNNER/AVSKYR/RATAR

JUSTIN BIEBER

SÅ HÅRT DET BARA GÅR.


Håller ni inte med mig blir jag nästan lite ledsen.

Stjärnkartan min.


Och stjärnorna blir bara fler och fler för varje sommar.

Nu du, nu är det sommar.



Skolan, tränat och tagit en fika med Erica, det är vad jag hunnit med idag. Något mer hinner jag inte berätta för solen kallar på mig. Nu du, nu är det sommar.

SUR TJEJ.


Skrev världens bästa inlägg, sen fuckade internet och allting raderades. Dog. Försvann. Men i stora drag tänkte jag berätta om att jag tror jag fick ett till jobb idag, och att det orsakade ett fult grin på mina läppar. Jag tänkte också berätta att vårjoggen (också kallad dödsjoggen) inte var så hemsk som jag trodde, tydligen har den här bruden skaffat sig lite kondition. KYSS OCH NYP vänner och er jag inte känner. Fast en kram kanske skulle räcka.


JAG VET.


Alltså jag vet, vi snackade om att narcisism inte är bra idag, men. Det hjälps inte!

Å då skulle det va dans dans dans.


Imorse hoppade jag upp ur sängen och tvingade iväg mig själv på Elise, Lotta, Emma och Annas dansuppvisning om sjörövare och skattjakter. Efter halva föreställningen var jag helt lost, jag förstod inte längre vad den handlade om. Det roligaste var att se några av dem i skägg. Men mina tjejer var duktiga, och medan de inte var på scenen så tog jag igen sömnen som jag gick miste om under natten. Nu väntar sängen på mig, och efter det väntar en vecka att vara världens bästa dotter. Jag siktar nämligen på västkusten till midsommar.

VÄRME.




Igår varden varmaste dagen på länge, det tyckte vi om. Bilderna är tagna av alla förutom jag skulle jag tro, mina kompisar kan dom med!

Vi får se helt enkelt.


Filosofia springer runt (upp och ner, in och ut, hit och dit) i huset och letar efter byxor. Vad som gör allting extra kul är majslistan. Det är nästan så att ni får kolla in den.

Skins.


Tarvligt.












Det var en gång en liten fågel.






Granntjejen ringde och efterlyste mina matkunskaper och jag var där på 20 röda sekunder. Vi är bra på att laga mat, och lika bra på att glömma bort pitabröden. Mellan våra hus hittade jag en hyffsat illa däran fågel och efter maten bjöds det dit en massa folk.

Stå på dig Sofia.


HYPAT LACK.


Vem bryr sig om att det är superhypat? Jag bestämde mig för att inte bry mig iallafall.
Igår drog Emma med mig på fest vilket aldrig är fel. Det tackar vi henne och värden för, och alla som var närvarande! Det var oväntat roligt och jag ångrar så innerligt att jag inte tog med mig kameran, men det blir fler tillfällen. Idag ser dagen ut att sluta hos min granntös.

LOTTEN OCH HENNES KORVAR.

Alltså ska det vara så svårt att göra nånting rätt? Jag bad Lotten publicera ett inlägg medans jag bytte om och hon KUNDE bara inte låta bli att skriva om korvar. Det är något underligt över den där bruden alltså...


Korv.





Jag har tänkt på att jag gillar korvar väldigt mycket. Alla sorts korvar, falukorv, prinskorv, bratwurst(korv). Jag vet inte det är någonting jag drar mig till.. Korv. Det finaste ordet faktist. Lite wierd kanske men om korv är wierd så är jag de. Punkt slut. I Love Korv.

Edit: Jag måste bara tillägga att inlägget skrevs av Lotta.

Mon père.


Förra veckan köpte min far min en klänning till mig, eller han pekade på den, jag provade den, han betalade den. Han är den enda mannen i mitt liv, resten av manligt könade människor är bara småpojkar. Och det är så det är. Puss nu drar jag ut och firar det lilla lovet med ett par flickor på restaurang.

GLAPPET!


Måndag kväll och solen kallar. Jag vill också ha, jag vill också vara, jag vill också se, jag vill också kunna.

Vi satsar på beach 2011 istället.



Kvällsmat för folk som jag som insåg redan i höstas att jag ändå inte lär ha sexpack på beachen 2010. Drömfångaren får hänga vid hålet i väggen och rädda mig från otäckheter. Den gamla hängde över sängen och trillade ibland ner i ansiktet på mig, det misstaget gör jag inte om igen. Imorgon är det måndag, och efter det är det tisdag. Ingen vanlig tisdag heller, det är en fredags-tisdag! 

Så kom om ni kan kom om ni vill.


Igår var jag i Lidköping och strosade i affärer. Hittade en drömfångare som jag visar nån annan dag. Jag har letat efter en ny i flera år men dom är så hiskeligt dyra! Den här fick jag av en konstig anledning 80 & rabatt på. (Konstig anledning = min otroliga charm och svindlingsteknik.) Godnatt mina kycklingar.

SJÄLVPORTRÄTT.


Självporträtt av min vän Sarut. En slående vacker kvinna!

Tillskott i skrinet.



Nya grejer.

Nine in the afternoon.




IMORSE KOM JAG PÅ VÄRLDNENS GODASTE FRUKOST!



Imorse gjorde jag alltså världens godaste frukost! Jordgubbar, banan, passionsfrukt - inte de godaste frukterna. Nej jag är inte särskillt förtjust i någon av dem, men jag är så sjukt trött på bröd. Så jag tog det vi hade hemma, lite müssli, fil och halvsmakliga frukter och VOILA - VILKET JÄVLA GENI JAG ÄR!
Gör dig själv en tjänst och testa.

Give me a bunny ranch please.



Oldies.

Poor baby.


En ganska gammal animation. Underlig också.


Idag är en sån där dag då man glömmer purjolöken när man ska göra purjolöksoppa, en sån dag då man har någonting alldeles otroligt roligt att berätta och så glömmer man bort det, en sån dag då man råkar dagdrömma sig bort när man har listening test i engelskan.
Inga ord hamnar rätt och jag snubblar på min egen tunga. Nu hoppas jag på en fin morgondag.

Om och om och om och om och om och om igen.






På gatan där jag bor.


Idag har jag bland annat legat här,

och söta gubbar har vinkat till mig från sina lastbilar. Rätta mig inte om jag har fel (ni vet att jag hatar det), jag kan inget om fordon. Måndagen har i störtsa allmänhet varit fin, som de flesta måndagar. Det är lagom-dagar. Så för att fånga det sista av vårkvällen släpar Erica med mig ut nu.

Vatten och drömmar om sommaren.



Min tumblr fungerar inte, och kvällsdramatiken har satt igång. Suveränt det här med Söndagkvällar!

Så får jag inte glömma att hälsa till Rebecka Johansson som på nåt vänster lyckades trilla och få hjärnskakning i fredags. GET BETTER min vän.

Som på impuls.

Lördagen hade jag tänkt spendera hemma i mitt lilla hus, mestadels på mitt rum. Jag hade tänkt bära pyjamas och beställa hämtmat och endast röra mig när det blev nödvändigt, som resan till och från dörren och till och från toaletten om ens det. Men så blev det inte.

Vaknade med 6 glas vatten på nattduksbordet. Låg kvar där en stund och drack upp allt vatten. Sen drog jag till vårmarknaden med mina kompisar. Köpte ingenting, vi gick mest grimaserade åt en idiot som gick förbi oss då och då.

Sen for jag hem för att mötas av den här synen. Grillning passade bra första maj tyckte jag.

Efter maten tog jag mig en promenad med Erica, hon är go hon. Och galen, men som jag säger till alla - det är därför jag gillar henne så mycket.

Efter många om och men och en impulsinbjudan till lite sällskapsspel och sånt tog vi vårt pick och pack och åkte till Elise. Lotta stod och välkomnade oss såhär i dörren.

Kör bara.

Lotten och Elise i vad som ser ut att vara rätt glatt tillstånd.

Vi satt mest hela kvällen och spelade sms roulette, ni vet säkert redan reglerna. Jag kan säga att det var himlans roligt.

Anna, Julia och Patrik lämnade oss tjejer, men det kom snart fler människor. Jag älskar Elise, och jag älskar Elises random tillställningar. Alltid lika impulsiva.

Ska det va så ska det va gulligt! Och fram mot morgonen drog vi oss hem till Erica. Fin kväll må jag säga.

Meet my friend.


Möt min vän Kim.

RSS 2.0