Save the christmas.




Jag har gett min röst, nu är det dags för dig. Hjälp till att rädda julen.


That was a good day.


Kärlek till märkena efter cyklopet i hans panna. Det där var en av de bästa dagarna den sommaren.

God put a smile upon your face.











Candidates.









De var fina, sjöng vackert och jag är en blödig jävel. Det är så det ska vara om julen.


Ja just det! Tycker ni inte att vissa gamlingar ser aningen för bittre ut på bilderna? Put your happyface on!

Julskyltning.








Mys med julmarknad. Årets första pepparkakor slank ner, tillsammans med varm choklad. Sen bar det av till Elises mysiga lägenhet i gamla stan. Efter det gick vi till stan igen och supportrade vi vår kära van Johanna, lucia kandidaten.

Ja, ibland är Lottas brorsa en räddare i nöden.







Världens grymmaste blåmärke.



Jag supptäckte nyss världens ballaste blåmärke på mitt ben. Det går inte förklara men det ser bara så läckert ut.
Nu drar jag till Lotta en stund. Fia-Lotta time.

Honey you are a rock, upon which I stand.





Nu drar mina föräldrar. och imorn ska jag förhoppningsvis se New Moon för andra gången. Jag längtar!

Naked, numb, stupid, staying.



Streetlights



Lite synd är det att det alltid är mörkt vid den här tiden på året, man tröttnar lätt på kvällsbilder.
Idag har jag egentligen inte gjort mycket. Det fanns mycket planer, och mycket tid att uppfylla dessa, men som vanligt blev det inte av. Jag hade tänkt plugga inför mitt bedrövliga franskaprov imorgon. Jag och Elise hade också tänkt träna riktigt ordentligt, men det gick inte bra. Mesar som vi är gick vi bara runt och klagade över våra gris-armar.

Jag som är så ball, hur lyckas man svimma av en liten vaccination?



Jadå, även tuffingar som jag måste vaccineras mot grissjukan som är i farten, så imorse gick jag och Lotten till skolsköterskorna. De var så gulliga på ett sånt där mormors-sätt, och jag kände mig hur trygg och avslappnad som helst. Jag märkte inte ens att hon stack, och helt plötsligt var det över. 

Och sen på nåt jävla vänster lyckades jag svimma! Och allting gjorde ont, men det var ändå så komiskt. Jag tror jag skrattade en hel del. Dock är det lite pinsamt att jag deckade efter en liten spruta. Men det känns lite bättre om jag försöker inbilla mig själv att det var min kropps reaktion på sprutan.

I would but you must wait till it gets dark.




Mina nya bäbisar.



Mina nya älsklingar.

Wolf.



This is my Jacob-shirt.                                                                                                If you know what I mean.

Saffronbuns.







I fokus ligger just nu nån lsmåsöt film som går på tven. Jag har sett den förut, och det är ingen favorit. Men det finns en anledning till att jag ser den. Anledningen är rätt töntig. Och för övrigt så är jag rätt sugen på julkalendrar. Sunes jul -91 var bäst. Sen dess har några höjdpunkter sänts ( Mysteriet på Greveholm var mysigt), men sen 2004 har alla julkalendrar varit sämre än sämst.

Ibland äter jag gröt.





Jag har insett att det dyker upp rätt många matbilder. Det ska det bli ändring på. Men jag hörde en gång att mat är nödvändigt för människans överlevnad. En rätt stor bidragande faktor till min existens alltså.
Så ibland äter jag gröt.

Christmaslights at sept heures moins vingt-quatre.




Nu börjar det bli mysigt här bland alla nerstängada affärer. Och imorgon blir det lussebullsbak. Vi har laddat upp med cirka gurka åtta paket saffran.

New Moon




källa: the twilightmovie

Den var otrolig. Makalös, enastående, oöverträfflig, utan dess like, fantastisk, häpnadsväckande, underbar, sagolik, svindlande, fenomenal, omåttlig, kolossal, briljant, lysande.. ja mitt ordförråd börjar ta slut, men ni förstår nog om jag säger såhär;

Alla andra filmer i Världen kan slänga sig i väggen. Den här var bäst.

Sugar is better than coffee.





Det kändes konstigt att picknicka i mitt rum klockan 22:45 en torsdagkväll på mitt rum. Särskillt när man visste att man egentligen borde gå och lägga sig, men drar ut på stan istället. Efter några några såna där kolabollar som vi hade köpt från Blåsorkestern så åkte vi iväg till bion.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.





Lite lite lite längtar jag tills jag också blir sådär gammal och söt.


I said I'd rather do it in the car







Ettusensexgram. Edit: Ettusenfurahundrasextiosju gram.





Nu har jag några, rättare sagt 3  faktan och frågor att ställa här;

1.Här har ni mig häromdagen. Jag såg rätt rolig ut, men nu till det viktiga. Min bror är sjuk och jag vill inte vara i huset.

2.Varför har facebook-folket fel om datumet på New Moon-premiären? Det är ju imorgon!
                    
                       Och slutligen;
3.Är man inte v ä r l d e n s  bästa kompis om man köper 1006  1467gram - det vill säga ett kilo, fyra hekto och sextiosju gram - godis i födelsedags present till någon?


vill ha dig nu som jag hade dig förut




Jag och min nyinköpta sticksiga tröja. Den sticks som om man hade miljoner nålar insydda i den, men man får hålla masken. Någon sa någonting om att man skulle lida pin om man ville vara fin.


Let me be your supernova.





Ett stycke analog systemkamera hittad i skogen, och ett styckte saltgurkeburk.
Jag har hittat tillbaka till en kärlek, saltgurka.

Och nu är det exakt 51 timmar och 18 minuter kvar till New Moon, midnattsvisningen. Jag och Lotten funderade på att starta en webb-nedräknare som räknar timmar minuter och sekunder tills vi ska dit men idén lades ner rätt så snabbt. Vi är inte de mest tekniska flickorna. Men ni ska veta att vi längtar som satan.

Jag vågade.




Jag sitter här och nyper lite i skinnet i min arm. Kycklingarmar var det någon som sa. Men nu ska jag inte gå från ämnet. Hur som helst, jag mår lite illa av det här nypandet. Efter att ha gått förbi TVen alldeles för många gånger under program om skönhets operationer. Visste ni att under huden finns ett tunnt/ibland tjockt lager fett som är gult och geggigt och väldigt äckligt? Det vet jag i alla fall. Vad jag mer vet är att mina hormoner är helt knasiga, för i vanliga fall hade jag aldrig aldrig aldrig blivit äcklad av något så vanligt.

Du föll isär inför gästerna.




För ovanlighetens skull ska jag göra min franska läxa,  och som belöning väntar gårdagens chokladrester.

The streets of Paris


En söt text vid en smutsig metrostation.

She only likes you cause she thinks that you're the chosen one! Oh, but I am the chosen one.





En av mina underbara Halloween utklädnader. Jag älskar Harry Potter.

Ikväll har Erica varit här, vi har tittat på Harry och halvblodsprinsen. Jag var eld och lågor och visade Erica min dåliga vana att berätta scenerna i filmen ett par sekunder innan det händer. Som sagt, HP är min vän och jag är hans. Så är det och så har det varit sen 1999.

Vinter natt



















Myskläder, inget smink, tjocka strumpor och innemys. Gårdagkvällen var en av de första riktiga vinterkvällarna för i år. Och snön föll också. Men det vita är borta nu.

cured.







Tandisskräcken gick på något magiskt sätt över i morse. Varför vet jag inte, men när jag satte mig i den där stolen så sa jag till mig själv att skaffa lite stake. Så det gjorde jag. Skolan var överklarad efter cirka 3 timmar så jag åkte hem till Jenny en stund. Mot kvällen blev det fredagsmys framför idol med några flickor och några (om man nu kan kalla dem) pojkar.

Swine flue.



Grissjukan har nått stan. Nu är vi döden döda.


Meet Peter Poir


Min peter.


Och det hjärtat som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is.












Bild 1. Min frukost. Lade mest in den som en demonstration mot morkret nu på vintern. Just det faktum att solen nästan försvinner är anledningen till halvkassa bilder. Bild 2 och 3. Mon portable som man säger i franskan. Bild 4. Mitt fina nitarmband.
Bild 5. Min New Moon biljett till Världspremiären. Jag längtar längtar som en dåre!!!

Please please please please please





Uh, tändläkaren klockan 8 på fredag. Ett riktigt bra sätt att välkomna helgen på...
Jag undrar när min tandläkarskräck ska försvinna. Nuförtiden är det ännu värre också, när man inte har sin ungdom att skylla på och en stor hand att försöka krossa i sin egen lilla.

I came, I saw, I went and went back again.





Det ballaste klädesplagget... Nej förresten. Jag har ju lite fler rockiga kläder.
Det lätt ballaste linnet jag äger just nu! Jag kom, jag såg, jag gick. Jag sprang tillbaka, ryckte åt mig det och styrde stegen mot kassan. Och det var historien om det nya linnet.

A message



My song is love. Love to the lovely song. And ot goes on. You don't have to be alone. Your heavy heart is made of stone. And it's so hard to see it clearly. You don't have to be on your own. You don't have to be on your own. And I'm not gonna take it back. And I'm not gonna say I dont mean that. You're a target I'm aiming at. And I get that message home.

You don't have to be on your own.


Total radomness





Är det ingen annan är jag som lever i fullständig uttråkelse denna gråa söndag. Söndagar är alltid gråa förresten. Men den här är ännu lite mer grå än de övriga.

The best combination of addiction

































Det blev väldigt kul ändå till sist. När jag fick syn på alla goa glada människor  så blev det bättre. Vi förkrökade hos en gammal klasskompis vid namn Lisa, en massa flickor i fiin form, sen gick vi in till stans ena av två nattklubbar. Gud vad det känndes lamt att erkänna...
Stället var proppfullt, och lukten var unken som vanligt, och jag undrade över varför inte ett enda fönster fick öppnas. Hur mysigt är det i en lokan utan luft när någon lagt en fin pizza (läs: spytt) i ena hörnet?
Men det glömdes bort och större delen av kvällen var sjukt kul.

Otaggad



Nej Filip och crewet, jag är inte alls lika festsugen som ni, men det får funka ändå.
Över 300 personer i den lilla lokalen, vi får helt enkelt välkomna svininfluensan och alla andra virus med öppna armar.


F U L L T . Ö S . M E D V E T S L Ö S .






















Lottas bilder från Halloween.



Var snäll för sjutton gubbbar!







Ingen vill nog vara elak, ingen vill nog egentligen vara osams med andra, ingen vill nog göra folk illa, ingen vill nog egentligen att folk ska tycka illa om en. Ärligt talat, jag tror att all ovänskap, mobbning, skitsnack bakom ryggar och liknande otrevligheter grundar i ärliga misstag och misstolkningar. 

Så var snäll!  

P.s. Jag måste erkänna att jag gjorde världens godaste pizza förut.

The first flakes.







Månen från i natt och snön från ikväll. Jag tycks vara en av de få som är glada för lite klimatändring. Enligt mig är det bara vuxna som inte gillar snö.
Och någon klämde ur sig att det bara är 7 veckor kvar till jullovet, undrar om det är sant. Isåfall ska jag börja skriva önskelista snart. Födelsedag och julafton på samma vecka är faktiskt helt okej!

P.s. Jag tror det spökar i mitt rum..

Life's a bitch. Live with it.





Sitter och pratar med en gammal vän på msn, gud vilken tur att internet finns annars skulle jag tappa kontakten med folk helt. Jag är helt enkelt för lat för att skriva brev och vänta på att få svar i flera dagar.
Skolveckan startade trögt som vanligt, men som tur är har jag två hästar och Charlotta (och givetvis en massa fler wierdon) som gör skolan lite snabbare.

vinter







Efter att ha blivit positivt chockade av tipset från några kompisars blogg så trallade jag och Lotten ner till stan och köpte vinter-Maraboun. Den smakade kardemumma och pepparkaka helt enkelt. Jag blev hemskt sugen på jul.

Happy Halloween.











Elisabeth Jönsson i närheten av Skånegatan i Älsvhult har ringt, gud-vet-varför, men det har hon i allafall, sen skickade hon ett sms och frågade vart jag bodde. Jag har tappat bort mina söta horn, folk har spillt på mig, jag har spillt på mig, jag har dansat, bevittnat kärlek på olika sätt och vis och jag har sett min plastkusin, som är 50 % kanadian, i berusat tillstånd.
Ja, jag hade rätt kul igår.

RSS 2.0