Nyårsafton.




Nu ska jag iväg på förkrök. När vi hörs nästa gång är det ett nytt decennium!

You know I haven't slept in days, you're the only thing I see.




Fynd från Göteborg. Jag blev rätt chockad av att det inte fanns någon snö där, och lika chockad blev jag idag när jag klev av tåget i hemstaden och upptäckte cirka 4 dm snö. Malin mötte oss vid tåget och därefter åkte vi hem och hade myskväll. Vi såg faktiskt Flickan som lekte med elden. Sen spenderade jag ungeför hela natten med att klia på mina lår, lyssna på rasslet i mina lungor, undra varför det kliade innanför huden på mig och oroa mig för att jag skulle dö om jag väl somnade. Kattallergi förstår ni. Så idag när vi vaknat käkade vi alla frukost och skyndade oss iväg därifrån till stan.

400 G av den 27 December.



Idag har varit en bra dag. Med gult ris, kvällspromenad, zombiefilm, toblerone, snö, fin frukostpublik och en hel drös till med roliga saker. Imorgon drar jag iväg med en filosofia och en två katter till Göteborg. Det känns dömt at misslyckas, men det blir alltid lika roligt ändå.

GILBERT GRAPE.


GILBERT GRAPE på tv4+ just nu, så på med tven!
Både Johnny Depp och Leonardo i samma film, det kan inte bli annat än fint. Fast okej, Johnny överglänser. Småtråkig lördag i övrigt, men jag har i alla fall varit ute nån timme i snön och lekt. Lite barnasinne har jag allt kvar i kroppen. Men.. Nu försvinner koncentrationen.


Snö nonstop.


På Måndag drar jag till Mölndal och på tisdag blir det mellandags shopping i Göteborg. Nej nu ska jag leta reda på någon att bygga en snögubbe med!

XMAS EVE.













Julaftonen var rätt bra ändå. Mysigt som sjuttan och en helt lagom ironisk inställning/känsla fanns i luften hela tiden - precis som alltid. Tomten var från Turkiet eller nåt och jag råkade stoppa i mig en valnöt - kul med svullen hals och läppar. Hur som haver så blev det en mysig och ganska snabb julafton.

GOD OCH GLAD.



TJA jag har lite finnar i pannan, ja kanske till och med fler än vad som syns på bilden men care. Nu känns det bra. Jag är glad som en tok och kan inte sova. Jag ska meddela att jag absolut kunde ha fått mycket bättre julklappar, men det är tanken bakom presenterna som räknas. Nu ska jag se klart på bröderna Grimm, som jag inte riktigt förstår mig på, och efter det väntar min otroligt sköna tempursäng. Kanske var det därför julklapparna sög? För att jag fick en säng 4 dagar tidigare. Så är det nog.


Julaftons morgon.







En helt vanlig julaftonsmorgon trodde jag. Vaknade livrädd av att min bror stod i mitt rum, men han kunde tydligen inte vänta längre än till halv tio. Så han släpade upp mig och drog mig till vardagsrummet där min andra, sömndruckne bror låg däckad i soffan. Så öppnade vi lite julklappar - ja vi får julklappar både på morgonen och på kvällen. Vid två åkte vi och rockade loss med släkten.

FÖRLÅT.


FÖRLÅT för grimasen. Jag avskyr den, men det kunde inte hjälpas, jag var alldeles för upptagen med att slänga med håret. Dan före doppare dag gick mest åt till att gå på stan och inhandla sista julklappen, och att plundra lussebulle förrådet.
Nu är det julafton hörni!


Dan. före. dopparedan.

























Vi tänkte fira att jullovet är här, det gick väl som det gick, men mestadels hade jag roligt. Jag har faktiskt himlans skoj med de här flickorna. Jag älskar dem helt enkelt. Det känns bra, med tanke på att jag måste stå ut med dem två och ett halvt år till hehe.

Julavslutning.


Sista dagen i skolan idag, det vart tomtegröt, julavslutning med sång och knasig dans, pizzabagare, rouge killen och mina kära klasskompisar. Och tacka gud, vi fick godkänt i matte den här terminen också. Jag uppskattar verkligen våran skånsktalande lärarinna. Nu ska jag fira att jullovet är här, och jag gör det tillsammans med kameran. Så räkna med bildbomb. 

Ibland har jag sånt jävla flyt.







Jag klädde granen idag. Själv. Ingen i min familj vill vara med, de tycker inte längre att det är kul. Dom säger att det är skittråkigt eftersom jag  blir sur för att de hänger kulorna fel eller bara flyttar på allting efteråt ändå. Hehe.

16 år.




Jag börjar tidigt med åldersnojan, ville egentligen inte fylla 16 men det fanns inte så mycket jag kunde göra. Det sextonde året ringades in på ett lite konstigt sätt, och här har ni några av de komiska/patetiska/bedrövliga sakerna som hände i början av min födelsedag;

-Den första gratulationen jag fick var av en random snubbe, har ingen aning om hur han visste att jag fyllde är.
-De första presenterna jag fick var ett par drinkar (som jag försiktigt ställde ifrån mig).
-Jag fick ett par grattiskramar några grattispussar och en grattisprutt.
-Jag fick höra att "Jag må hon leva" tydligen hade 6 verser.
-Jag fick skjuts hem i snöhalkan i en epatraktor för två personer - observera att vi var fyra pers.
-Jag fick stå ute i 20 minus grader i två timmar medans pojkarna försökte fixa den trasiga biljäveln.
-Jag fick några panikattacker då jag märkte att jag inte kunde röra på mina fingrar och tår.
-Jag fick två "jag är besviken på dig"-tal när jag kom hem.
-Jag kom på att jag inte längre tar illa upp när jag får höra de där talen.
osv

På morgonen fick jag också;
-Ett högre uppsatt konto på Flickr.com
-Lite hår grejer och hygien artiklar
-Godis
-Pengar
-EN NY SÄNG!
osv


Lilla julafton.








Väldigt mysig kväll, jag lyckades inte med bilderna tyvärr, men det blev ett par ändå.

Sing for absolution.








Imorgon fyller jag år och det vore himla mysigt om snön låg kvar tills dess. Antagligen gör den det, 15 minus grager var det när jag gick ut och plåtade imorse! På första bilden ser man en del av min nya tröja med rosetter.
Idag ska jag bara ligga och lata mig och baka julgodis.

Och imorgon är det min födelsedag !

Mini jul afton.


Mini julafton med flickorna från förr idag (det vill säga tjejgänget från högstadiet) och den efterlängtade helgen kan börja! Om fem dagar är det julafton hörni. Lite fler bilder kommer imorgon för nu ska jag sova. Måste bara tacka för de fina presenterna först, och en fin kväll.

I'm running a cold.




Let it snow let it snow let it snow.







United states of eurasia. <-Repeat.
Ibland är det tur att spotify finns. Let it snow-tröjan hänger med även det här året, och den måste vara magisk! Jag hade tänkt vänta med att ha på mig den till en dag då det snöade riktigt mycket, men i morse kunde jag inte hålla mig. Så jag drog på mig min snö tröja, gick upp och käkade frukost, sjöng falsksång för mammilini som fyller år, och därefter märkte jag att det verkligen snöade! Magi?

Must we do what we're told?



Ynkligaste julklapps samlingen på flera flera år för att vara den femtonde december. Men det blir mer snart. Och dagen till ära tillägnas åt idrotts teori prov.
På fredag blir det mini julafton med alla de tjejerna från min gamla skola. Julklapps leken hade vi tänk oss (alltså då alla köper en present var och sen lottar man ut alla kklapparna så att alla får en var), men frågan är VAD ska man köpa? Egentligen borde alla i hela världen skriva varsin önskelista och sen publicera den på facebook eller nånstans så att det itne blev så himlans svårt att köpa julklappar.

Prov i plural.


Som rubriken lyder, jag har inte så mycket tid till annat än plugg nu för tiden känns det som. Men skolan slutar om ett par dagar, så då tar jag igen allt!

And since we've no place to go.



Let it snow let it snow let it snow.

Je veux ton amour et je veux ton revenge. Je veux ton amour.








Bildförklaring:
Lotta och skolans väldesignade vaccinations reklamskylt. Lite party. Jan Guillou som jag han ta ett snabbt snack med i torsdags. Och lite mer party.

Som kompensation för dåligt med bilder får ni ett gång superkvalitéiga mobilbilder. Helgen har än så länge varit rätt fartfylld. Fredagen var fylld av stress och party, och främst vill jag tacka Frida j för allt hon hjälpt mig med de senaste dagarna.


Palpitations.





Det senaste året har jag funderat på om jag inte borde vara ledsen för att jag har en o-existerande överläpp. Men jag lyckas ändå inte bli deppig för det. Jag tycker nästan att det är fint, ja, det är fint. Vem behöver operationer och injektioner när man kan ha självförtroende?

Varför skådar jag ingen snö förresten?

Har man riktigt tråkigt kan man ju...






Har man riktigt tråkigt och vill ta en brejk från pluggandet till historia provet kan man ju alltid måla sig med lite silver i ansiktet, tvinna håret på ett underligt vis och grimasera lite framför kameran.

Peppar kaks hus 2 0 0 9.






Det här var ingen 20-minuters grej, snarare ett tre dags-projekt. Men fint blev det, och jag vakar över det som en hök här hemma.

Luciakröning.






Jag kom försent till kyrkan så tyvärr hann jag inte höra alla sånger, men jag har hört dem förut, de sjunger som änglar. Men karman slog tillbaka ändå. Vi (det vill säga jag och flickorna jag gick dit med) blev brutalt och hänsynslöst fotograferade av den kommunala tidningens fotograf. Så någon dag snart hamnar vi antagligen i tidningen. Söndagar som är mina ful-dagar. Karma mina kära vänner.

Julshow.









Thihi, gud så söt den där lille pepparkakan var.

Idag blev jag klar med det där jävlans pepparkaks huset! Jag visar det säkert någon gång, men fint blev det.
Jag hann också med att gå på Lucia kröning och Lottas dansuppvisning. Hon är nog den bästa dansaren jag vet. Thihi jag ska berätta en hemlis, trots att jag känt henne i 7 år så är det fortfarande läskigt att dansa inför henne för jag vet att hon är så jävla mycket bättre än mig. Men det erkänner jag aldrig.

Och snyggingen har min transperanta tröja på sig. Så ni vet.

December the fifth.


Stan med mor och bror först och främst, julklappar skulle inhandlas men eftersom jag blivit så självgod på senaste tiden slutade det med presenter till mig själv. Fram mot kvällen var jag ensam och fundersam och började känna mig allmänt tråkig, så som om någon hade läst mina tankar plingade det till i mobilen och några minuter senare var jag med Frida, Michaela och Lotta. Kvällen blev väldigt mysig ändå.


Today you put a smile upon my face.






Pepparkakshus bak. Fan vad gott det är med pepparkaksdeg.

Come into the lights with me.



För tre år sedan fick jag ett skrivbord i födelsedags present. Idag testade jag det för första gången. Det var inte skönt, så jag får fortsatta göra läxorna på konstiga ställen.

I can, can you?





And so I'm offering a simple phrase.




Chokladkalendern i år är ju som sagt bortglömd, är det ren tur då (kombinerad med lite irritation) att man har en mamma som inte kan hålla sig från att fixa en bjässe-kalender?

I've been pretty good this year.




Fan. Tråkig färgblandning, men det får gå. Det enda viktiga/andvändbara jag lärt mig idag är detta:
Mixa för guds skull inte tunna strumpbyxor, kort kjol och underkläder med oexisterande tyg över skinkorna i minusgrader. Det är ingen bra kombination!

December, första.




Nu är det 20 dagar kvar till min 16 års dag, och 24 dagar kvar till julafton. Finns det någon bättre månad än december?

Hahaha! Korv är nog världens fulaste livsmedel. Eller hur Lotten?

RSS 2.0